Aktiviteter

Lørdag kveld arrangeres det Glow stick diskotek for utøverne og ledertreff for lagledere etc.

 

Diskoteket arrangeres i Vestfossenhallen og starter kl 19.30. Dørene stenges kl 23.00. Diskoteket er åpent for alle deltagere samt barneskoleelever i Øvre Eiker kommune.

Spillere som overnatter har inngangsbillett inkludert i deltagerkortet. Andre kan kjøpe billett i alle haller frem til kl 17.00 lørdag. Billetten koster 80 kr og inkluderer en glow stick. Hallen vil deles inn i 2 så det vil også være tilbud om laserskyting med ball samt hopping på apparater for de som ikke vil danse.

Vestfossenhallen er nabo til Vestfossen Barne- og ungdomsskole hvor de som overnatter sover, så det er enkelt å avslutte når man selv ønsker.

 

Samtidig som diskoteket arrangeres det sosialt ledertreff på skolen som er nabo til Vestfossenhallen. Dette er åpent for alle legledere etc, og det serveres nydelig spekemat. En fin anledning til å møte andre likesinnede og utveksle erfaring og skrøne litt.

De som overnatter har billett til ledertreffet inkludert i deltagerkortet. Andre kan kjøpe billett i alle hallene frem til kl 17.00 lørdag. Billett koster 80 kr og inkluderer spekemat og drikke.