For de Frivillige

Hei

Vi vil benytte denne anledningen til å takke deg for at du stiller opp som frivillig under Vestfossen Cup.


Vi oppfordrer deg til å møte punklig til de oppgaver som du har blitt tildelt og til å utføre jobben etter beste evne og med godt humør. På den måten sikrer du at de som besøker cupen, så vel de som du kommer til å jobbe sammen med, får en trivelig og minneverdig håndball helg.

For dere som har vært med tidligere år - inkluder de som kommer for første gang. Ha det moro når det står på.

Blir du forhindret i å delta på foreldresamarbeidet er det viktig at du sier i fra til gruppeleder eller til cup komiteen ved første anledning. Vet du ikke hvor eller hvem du skal henvende deg til, kan du se i menyen til venstre under "Om Vestfossen Cup" og "Kontaktpersoner". Finner du ikke den du leter etter der, kan du sende en e-post til vestfossencup@vestfossen-if.no.

Til deg som er med for første gang, informerer vi om at cup sekretariatet holder til på miljørommet i Vestfossen Flerbrukshall under hele cupen. Der vil det alltid være noen som kan hjelpe deg hvis du trenger det.

Her vil du også få utlevert foreldresamarbeids t-skjorte - fordi vi er glad i nettopp din innsats.

Er det noen besteforeldre/tanter/onkler du kjenner som vil også vil være med å bidra.. så gi beskjed... det er alltid en vaffel å steke eller en annen oppgave som venter.

Vi ses på cupen!

Hilsen
Cup Komiteen for
Vestfossen Cup

Tusen, tusen, tusen TAKK for all hjelp fra foreldre og spillere i Vestfossen Cup.

Det er et stort løft og krever stor innsats av noen og litt innsats av alle... men så moro for alle !
Her i Vestfossen har vi en en fantastisk fin og positiv voksen gjeng som står på. Initiativrike, utholdne og kreative til å finne løsninger der andre ser problemer.
Mange spør meg hvorfor jeg holder på fortsatt... jo dette  er hele bygdas innsats for de barna vi har rundt oss hele året.... og sammen skaper vi gode minner for både voksne og barn i alle aldre, med ulik bakgrunn.

Derfor klarer vi som en så liten håndballgruppe  å lage en så bra håndballcup  som nettopp  Vestfossen Cup er.
Vi må også huske på det endelige målet som er å gi våre ungdommer en fin idrettslig/sosial opplevelse.
Våre håpefulle ser hva vi foreldre gjør sammen, de bidrar selv (rigging, toastpakking, rydding, dømming, etc) og der er også en viktig læring.

Vestfossen idrettsforening er rett og slett  full av flotte folk !
....vi ses på cup i år også.

Hanne
Turneringsleder