Nyttig info

Innhold på siden

• Kart info
  • Ved ankomst
  • Lag som har overnatting.
  • Overnattingslister / Deltagerlister
  • Matservering.
  • Forleggningsplan
  • Busstransport
  • Lag som ikke har overnatting.
  • Inngangsbilletter
  • Hotell
  • Premiering

• Trådløs internett tilgang
  • Cup fotografer
  • Ofte stilte spørsmål
  • Vandrepokal
  • Overnatting generelt
  • Deltakerkort
  • Kontonummer
  • T-trøye

Kart info

Se kart over haller og overnattingssteder samt Vestfossen sentrum under menypunktet kart »

Ved ankomst
Sekretariatet i Vestfossenhallen er åpent for registrering fra klokken 16.00 fredag.
Lørdag åpner sekretariatet klokken 07.30. Hvis dere kommer veldig sent på fredag, gi beskjed til cupleder Hanne Lyngaas eller send en e-post til vestfossencup@vestfossen-if.no

Lag som skal overnatte
Hvis ikke annet er avtalt skal lag som har bestilt overnatting henvender seg i Vestfossenhallen for registrering. De vil da få tildelt overnattingsplass (se detaljer under menypunktet "Overnatting" i menyen til venstre venstresidemeny), deltagerkort og T-skjorte samt kampprogram.
HUSK: Sovepose og underlag!

Vestfossen Flerbrukshall

Overnattingslister
Overnattingslister må fylles ut og leveres ved ankomst overnattingsted. Dette er svært viktig for ditt lags sikkerhet.

Deltakerlister
Deltakerlister må fylles ut og leveres lagsmottaket ved ankomst eller kampsekretariatet før første kamp.
Deltakerlistene benyttes ved premiering, så vi setter pris på en godt leselig deltagerliste. Liste kan lastes ned her »
Husk at overnattende lag må fylle ut begge lister.

Matservering
- Informasjon kommer senere.

Forlegningsplan på skolene
- Vestfossen barne-, og ungdomsskole

Gratis shuttlebusser mellom hallene - lørdag og søndag

- Rutetider kommer senere.

Lag som ikke skal overnatte
Hvis ikke annet er avtalt skal lag som ikke har overnatting henvende seg i Vestfossenhallen ved ankomst for registrering. De får da tildelt kampprogram og eventuelt T-skjorter for de som har bestilt dette.

Overnatting m. deltagerkort

Inngangsbilletter
Under 15 år: gratis
Fra og med 15 år: Dagspass kr 50,-
(kan brukes resten av dagen i alle haller).
Dagspass kan kjøpes i alle haller.

Hotell
Quality Hotel Grand i Kongsberg ligger 20 minutter med bil i fra Vestfossen.

Vestfossen sentrum
I Vestfossen finner du matbutikker, koselige kafeer og restauranter, tog- og busstasjon, bensinstasjon og flere fine butikker.

Premiering
Det deles ut premie til nr. 1, 2 og 3 (A-sluttspill) og vinner av B-sluttspill i klasser med stort nok deltakerantall. Vi forbeholder oss retten til å dele ut færre premier i eventuelle klasser med liten deltakelse.
I J/G 6-8, J9, J/G10 gis det premie til alle spillerne.

Trådløs internett tilgang
Det er tilgang til trådløst nettverk i Vestfossenhallen.

Ofte stilte spørsmål
Her er en samling spørsmål og svar (når en spør om noe, er det gjerne flere som lurer på det samme)

Hva med matallergi? Cøliaki, Laktose. Får vi tilpasset mat?
Svar: Ja, alle som har rapportert inn at de har en eller annen form for matallergi vil få tilpasset mat. Send beskjed til vestfossencup@vestfossen-if.no.

Ledertreffet, når og hvor er det?
Svar: Lørdag kl 19:30 i kantina på Vestfossen Barneskole.

Premieutdeling er den rett etter siste kamp i hallen der siste kamp er spilt?
Svar: Ja, så dere slipper å vente til alle lag er ferdig.

Vandrepokal
I 2008 satte Vestfossen Cup opp vandrepokal i klassene jenter og gutter 14 år.

Gutter 14 år

Jenter 14 år

• 2008 Stabæk
  • 2009 Skrim
  • 2010 Stabæk
  • 2011 Greipstad
  • 2012 Konnerud
  • 2013 -----------
  • 2014 -----------
  • 2008 Monolitten / Bygdøy
  • 2009 Birkebeineren
  • 2010 Vestfossen
  • 2011 Greipstad
  • 2012 Konnerud
  • 2013 Hokksund
  • 2014 Hokksund/Vestfossen

SPAREBANKEN ØST’S vandrepokal ble satt opp i klasse jenter 14 år i 2003.
    Denne ble vunnet av:

• 2003 Mjøndalen
    • 2004 Reistad
    • 2005 Lier
    • 2006 Reistad
    • 2007 Reistad
    Overnatting generelt
    HUSK: Sovepose m/ underlag!
    Innkvartering vil skje på Vestfossen barne- og ungdomsskole som ligger rett ved Vestfossen Flerbrukshall
    Overnattende må løse deltagerkort som inneholder overnattinger m/ frokost lørdag og søndag, middag lørdag og søndag.

Deltakerkort
    Deltakerkort – kr 950,00 - omfatter to overnattinger med frokost (med muligheter for nistepakke) lørdag og søndag, middag lørdag og søndag, Vestfossen Cup teknisk t-skjorte, Glow Party billett eller ledertreff samt gratis intern transport lørdag/søndag.
    Alle spillere/ledere som skal overnatte må løse deltakerkort.
    Innbetaling av deltakerkort må skje før 15. mars. Se kontonummer nedenfor.
    Merk innbetalingen med Klubb/Lag og antall deltagerkort.
    Betalte deltagerkort refunderes ikke.
    Kontonummer: 2270.23.07469 for innbetaling av påmeldingavgift, deltagerkort og for betaling av T-trøyer.
      T-trøyer
      Spillere og ledere med løst deltagerkort får cupens T-trøye i teknisk materiale. Send inn bestillingsskjema med størrelser, så slipper dere å få T-trøyer som ikke passer.
      Spillere og ledere som ikke overnatter kan bestille T-trøyer a kr 125,-. Disse må bestilles på forhånd og selges kun i lagsett.
      For de uten deltagerkort, betal til kontonummer 2270.23.07469 og merk innbetalingen med Klubb/Lag og antall T-trøyer.

Skjema for bestilling av størrelser »
      Send skjema til vestfossencup@vestfossen-if.no