Vestfossen Cup 2017 arrangeres 21. april - 23. april 2016.

Påmeldingene vil bli registrert i den rekkefølge de kommer inn. Ved overtegning vil de først påmeldte bli prioritert. Vi tar forbehold om at spillesystemet kan bli endret i forhold til antall påmeldte lag.

Du kan lese invitasjonen her >>

Påmeldingsfristen er 01. mars!
Meld deg på her»

Hvis det er noe du lurer på så kontakt oss vestfossencup@vestfossen-if.no

Påmeldingsavgift pr. lag er
Fra 6-8 år kr 1.100,-.
Fra 9 år og oppover kr 1.350,-.

Påmeldingsfrist er 1. mars, eller til aktuelle klasser er fulltegnet.
De siste årene har enkelte klasser blitt fullbooket i løpet av januar, så vær rask. Det opprettes ventelister når klassene er fulle.
Siste frist for å betale påmeldingsavgift er 1.mars.

Kontonummer for innbetaling av påmeldingsavgift, deltagerkort og t-skjorter: 2270.23.07469

Hjelp til påmelding av lag
  1. Gå til nettsiden www.profixio.com/reg/vestfossen-cup-2017
  2. Skriv inn begynnelsen av klubbnavn i feltet "Søk klubb". Det dukker opp en liste med et utvalg klubber. Velg din egen klubb.
  3. Er du førstemann i klubben til å registrere et lag, fyller du inn klubbinformasjon.(klubbforkortelse er påkrevet)
  4. Lagsinformasjon: Etter at du har skrevet inn lagsinformasjon, trykker du på "Neste".
  5. Tjenester(Deltagerkort): Om du ikke har noen som skal overnatte eller du ikke vet antallet, skriver du inn 0 i "Antall Deltagerkort" og trykker "Lagre" oppe til venstre.

Hjelp til etter-registrering av Deltagerkort(tjenester).
  1. Benytt link som ble sendt på epost ved påmelding. Finner du ikke epost, gå til steg 2.
  2. Gå til nettsiden www.profixio.com/reg/vestfossen-cup-2017
  3. Trykk på "Logg inn" på siden.
  4. Husker du ikke passordet, trykker du på "Glemt passord?"
  5. Har du ikke registrert deg som bruker, trykker du på "Registrere ny bruker?"
  6. Brukernavnet ditt er det samme som du fikk tilsendt i epost "Informasjon om din påmelding - Vestfossen Cup 2016".
    Epost-meldingen har du fått som en kvittering
    på 1. gangs påmelding.
  7. Etter at du er logget inn trykker du på "Bestille tjenester" på linjen til laget ditt.
  8. Legg inn antall deltagerkort og trykk "Lagre" oppe til venstre.

Hjelp til etter-registrering av spillere.
Du kan fylle ut papirskjema eller registrere via internett.
For å registrere via internett gjør du som følger:
  2. Gå til nettsiden www.profixio.com/reg/vestfossen-cup-2017
  3. Trykk på "Logg inn" på siden.
  4. Husker du ikke passordet, trykker du på "Glemt passord?"
  5. Har du ikke registrert deg som bruker, trykker du på "Registrere ny bruker?"
  6. Brukernavnet ditt er det samme som du fikk tilsendt i e-post "Informasjon om din påmelding - Vestfossen Cup 2016".
    Epost-meldingen har du fått som en kvittering
    på 1. gangs påmelding.
  7. Etter at du er logget inn trykker du på "Spillere" på linjen til laget ditt.
  8. Legg inn informasjon om spillere på laget.