Turneringsreglement

Vi følger NHF reglene for neste års trinns kampreglement.
- Så her kan man tjuvtrene litt på hva som venter neste sesong.

MINIHÅNDBALL 6-8 ÅR

Premieutdeling med premie til alle spillere.

• For de minste spillerne våre er det viktigst med spilletid, samlet kampprogram og en verdig premieutdeling.
  • Kampene spilles lørdag og søndag.
  • Spilletiden er på 1x15 minutter på minibane (på tvers av en vanlig håndballbane med mini mål).
  • Ballstørrelse: 00
  • 4er-håndball.

Spilleregler for minihåndball >>

Seriespill for barn 9-10 år:

Premiering til alle spillere etter at laget har spilt siste kampen.

• Spiller kamper fredag, lørdag og søndag (overnattende lag spiller ikke fredag i denne aldersgruppen).
  • Seriespill med minimum 3 kamper pr lag.
  • Spilletid: 1x15 minutter.
  • Full bane og nedsenket tverrligger.
  • Ballstørrelse: 0
  • 6er-håndball.

Seriespill 11-14 år:

Pokal og lagpremie til A- og B-sluttspill + 2, og 3. plass i A-sluttspill.

• Kampene spilles fredag, lørdag og søndag (lysshow mellom kampene fredag etter klokken 20.00).
  • A- og B-sluttspill med min 4 kamper.
  • Innledende spilletid 1x20 minutter. I finalene (A, B og semi) er spilletid 2x15 minutter.
  • Full bane og ikke nedsenket tverrligger på målet.
  • Ball størrelse: 1
  • Ball størrelse G13:2
  • 7er-håndball

Seriespill 14-16 år:

PENGEPREMIE og Vinner t-skjorte til vinner av A-finale. Pokal til 2 og 3. plass. Vinner av B-finale får lagpremie.

• A- og B- sluttspill med minimum 4 kamper.
  • Ballstørrelse:
    • J14/G14/J15/G15/J16 med klister: str 2
    • G16 med klister: str 3

Ved poenglikhet avgjøres rekkefølgen etter følgende regler:

1) Poengforskjell i innbyrdes oppgjør

2) Målforskjell i innbyrdes oppgjør

3) Flest scorede mål i innbyrdes oppgjør

4) Målforskjell i samtlige spilte kamper

5) Flest scorede mål i samtlige spilte kamper

6) Loddtrekning.

Øvrig reglement

• Ved uavgjort i finalekamper spilles inntil 2x3 minutter «sudden death» (første målet vinner). Ved uavgjort etter «sudden death» foretas loddtrekning.
  • Det vil bli tatt hensyn til lagenes reiseavstand i kampoppsettet. Det vil også så langt som mulig bli lagt opp til at alle kampene i de yngste klassene spilles samme dag dersom ønskelig. Gi beskjed om dette ved påmelding. Kamper starter opp fredag fra kl. 17.00.
  • Reglen om lags-time-out praktiseres ikke.
  • Det tas ikke hensyn til dommers klubbtilhørighet ved kampoppsettet.
  • Ved draktlikhet har lag som er oppført som bortelag ansvar for å stille med vikedrakter.
  • Vennligst gi beskjed om spesielle ønsker ved påmelding.
  • Turneringen spilles etter Norges Håndballforbunds lover og kampreglement men med nevnte tilpasninger. Lag som trekker seg fra turneringen etter bekreftet påmelding, eller ikke fullfører turneringen, må betale et straffegebyr på kr 2000,- til arrangøren, dette kommer i tillegg til påmeldingsavgiften.